• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

Custom-made pet, ontwerp uw eigen pet zelf!

Custom-made pet, ontwerp uw eigen pet zelf!

U kunt bij zintuig de cap helemaal naar uw wens maken. Er is erg veel keuze en u kunt zelf kiezen welke kleuren u wilt en natuurlijk uw eigen logo op de custom-made pet zetten. u kunt kiezen voor metaal, klittenband sluiting of een kunststof sluiting, Op zoek naar de petten die het beste werken in 2018? Bekijk dan de top 5 caps om te bedrukken in 2018!


 

Eigen design pet ontwerpen


U wilt uw motievenpetten ontwerpen en zelf een ontwerper worden? Kijk dan eens naar de verschillende cappen die in het assortiment worden aangeboden, omdat het motief en de cap bij elkaar moeten passen. Maar met een groot aantal beschikbare caps, zou dit niet moeilijk moeten zijn. Maak je eigen ontwerp en laat je pet dan bedrukken of borduren. Dus je leert je vrienden en alle andere mensen dat je stijl hebt en niet terug wilt vallen op caps. Met zo'n cap heb je een uniek stuk in handen. Geborduurde caps zijn al lang in de mode, maar meestal Mensen dragen caps die ze in winkels kopen en worden door duizenden anderen gedragen. Maar dat is uitgesloten voor u? Dan ben je precies hier, want hier krijg je de kans om motiefcapjes te ontwerpen zoals jij dat wilt. Er zijn zoveel ontwerpen die je eigen pet perfect maken. Caps kunnen zowel privé als voor clubs of groepen worden gedragen. Bovendien zijn ze ook erg populair in teamsporten. Handbalspelers, voetballers, basketbalspelers, tennis- en ijshockeyspelers dragen vaak motievenmutsen. De fans van de teams betuigen ook hun solidariteit met een motiefkap. Natuurlijk kunt u ook in grote hoeveelheden een bestelling plaatsen, zodat uw hele team van de juiste cappen kan worden voorzien. Voor dergelijke grotere bestellingen bieden wij kortingen die direct in de winkelwagen worden ingehouden.

 

Petjes zelf ontwerpen


Wie kan bedruktecaps dragen? Caps zijn perfect, niet alleen voor privédoeleinden of atletische teams. Ze worden ook gedragen op evenementen of door het personeel om eenheid te demonstreren of om het merk nog beter bekend te maken. Dus zie je, ze zien er niet alleen cool uit, ze zijn ook nuttig. Een cap die je zelf ontwerpt, is iets heel bijzonders. Voor het kantoor, als afstudeerproject, in de ambachtelijke onderneming of in de horeca worden motiefdeksels eveneens vaak gedragen en daar overal een teken geplaatst. Dus laat je eigen pet individueel printen of borduren en laat de ander zien wie je bent en wat belangrijk voor je is.

De cappen kunnen worden bedrukt, maar ook geborduurd. Borduurmachines worden gebruikt om te borduren. Ze worden gecombineerd met computerprogramma's waarin de gewenste breiprogramma's beschikbaar zijn. Via het programma vindt vervolgens het eigenlijke borduurwerk plaats. Nadat het borduren is voltooid, is uw pet afgewerkt met een hoge kwaliteit. Het is mogelijk om het borduurwerk in verschillende kleuren en met grafische ontwerpen of letters te maken. Bovendien is het borduurwerk zeer wasbaar en duurzaam, ziet het er tegelijkertijd aantrekkelijk en van hoge kwaliteit uit. Het is mogelijk om bijna elke stof te borduren.

 

custom-made pet


Zelf ontworpen motieven caps zijn altijd iets voor jou, als je van individuele mode houdt en je wilt onderscheiden van de grijze massa. Met zo'n pet ben je altijd stijlvol gekleed en laat je zien dat je persoonlijkheid waardeert. Alleen met een coole pet is je outfit en je stijl compleet. Er zijn zoveel manieren om uw cappen te ontwerpen, waarna u kunt beslissen of u ze wilt afdrukken of borduren. Neem even de tijd om de motieven te kiezen, zodat je gegarandeerd de juiste kunt vinden. Natuurlijk, Who Can Wear Motiv Caps?

 

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen