• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Mutsen en beanies bedrukken
Mutsen en beanies bedrukken

Mutsen en beanies bedrukken?

Lekkere warmen mutsen of leuke beanies vindt u natuurlijk hier! hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende mutsen en beanies die u uiteraard allemaal kan laten bedrukken. Van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Mutsen en beanies bedrukken

Steeds meer worden mutsen en beanies gebruikt in het dagelijkse straatbeeld. De mutsen of beanies worden ook niet eens meer alleen opgedaan als het koud is. Deze hoofddeksels zijn een echt mode attribuut en ook petten123 heeft dit door. Daarom is het voor uw bedrijf mogelijk om mutsen of beanies te bedrukken die in de laatste mode meedraaien. Hierdoor kunt u uw bedrijf associëren met een product dat graag gedragen zal worden.


Mutsen borduren

De mutsen die u bij petten123 kunt bedrukken kent u allemaal wel. Dit zijn de normale warme mutsen die iedereen wel in huis heeft. Ze zijn in verschillende soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Wanneer u ervoor kiest om een muts te gaan bedrukken moet u uitgaan van de bedrukkingstechniek borduren. De muts borduren gebeurd doordat de andere bedrukkingsmethodes niet op de muts zullen blijven zitten. Het borduren van de mutsen geeft een heel mooi en strak resultaat wat ook nog eens onuitwisbaar is.

Beanies borduren

De beanies te bedrukken zijn bij petten123.nl zijn de iets modieuzere hoofddeksels. Deze beanies zijn iets minder warm dan de originele mutsen maar nog steeds warm genoeg. Met de beanies van petten123 loopt u er in de herfst en winter gewoon warm bij en deze hoofddeksels kunt u ook gewoon indoor dragen. De bedrukkingstechniek die bij de beanies gebruikt wordt is ook  borduren. U kunt uw beanies is vele verschillende kleuren borduren. Hierdoor kunt u een beanie borduren die een mooie indruk maakt op uw zakenrelaties of klanten.

Fair Wear Foundation

Petten123.nl heeft een goede samenwerking lopen met Fair Wear Foundation. U herkent de mutsen en beanies die bedrukt worden door de Fair Wear Foundation aan het logo op de pagina. Maar wie is Fair Wear Foundation eigenlijk? Fair Wear Foundation (FWF) is een onafhankelijke non-profit organisatie die samen met bedrijven en fabrieken werkt aan betere arbeidsomstandigheden voor arbeiders in de kledingindustrie. Meer dan zestig deelnemende bedrijven gevestigd in zeven Europese landen produceren samen zo’n honderd merken die over de hele wereld verkocht worden. Die bedrijven onderwerpen zich door hun deelname aan de onafhankelijke verificatie door FWF van hun inspanningen en resultaten ten aanzien van het implementeren van goede arbeidsomstandigheden in hun productieketens.